Ondersteuning

Begeleiding

Het doel van minimum twee maandelijkse meetings met onze partners heeft volgende doelstellingen:

  • De visie, waarde en klantbenadering uit te diepen.
  • Proeven van de producten die de komende maanden ‘in the picture’ staan.
  • Uitvoerige bespreking en analyse van de huidige wijnkaart.
  • Bespreking en eventuele correctie van de verkoopprijzen.

Administratieve ondersteuning:

Een professioneel stockprogramma staat klaar ter ondersteuning. Naast een uitgebreide software voor stockbeheer en online bestelmogelijkheid omvat de software een analyse van aan- en verkoopcijfers, productbeschrijvingen (wijnfiches), technisch, logistiek en commercieel.

Kwestie van Smaak:

Ontdek hoe onze wijnen uw gerechten ondersteunen. Zo stellen we samen een menukaart op, die uw klanten meer doet eten en drinken.

Begeleiding

De juiste prijs ...

We hebben een gamma van meer dan 1000 wijnen, van meer dan 100 verschillende wijndomeinen. Naast de oude wereld, komt ook de nieuwe wereld ruim aan bod. Dit maakt dat het huidige gamma 11 landen omvat: Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Oostenrijk, Chili, Zuid-Afrika, Argentinië, Nieuw-Zeeland en Australië. Alle wijnen worden exclusief in de BENELUX aangeboden.

Door een intensieve samenwerking (partnership) met de wijndomeinen kunnen we competitieve en transparante prijzen aanbieden. HET WIJNHUIS CULINAIR neemt vaak deel aan het productieproces om te diversifiëren en om specifieke behoeftes in de markt in te vullen. Bovendien ontwikkelen we eigen labels die we ‘HoReCa-exclusief ’ kunnen aanbieden. Elk wijnjaar wordt zorgvuldig gecontroleerd. Voor elke van onze wijnen hebben we een technische en commerciële beschrijving die uw medewerkers / sommelier in staat stellen uw wijnen op de gepaste manier te presenteren.

Wij bieden de nodige opleiding, voor uw medewerkers om zo de wijnverkoop op een professionele manier te ondersteunen.

De juiste prijs